... για εμάς, δεν έχει σημασία ή πώληση ενός προϊόντος, αλλά η ποιότητα και η αξιοπιστία των εγκαταστάσεων μας, καθώς και η ασφάλεια των πελατών μας. Οι πελάτες και φίλοι μας μπορούν να σας δείξουν ότι αξίζει να μας γνωρίσετε από κοντά.

Η  εταιρία IRAS έκανε την αρχή στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας το 1994.

Εξ' αρχής, σκοπός μας ήταν να προσφέρουμε στους πελάτες μας το πραγματικό αίσθημα της ασφάλειας στο χώρο τους.

Από το ξεκίνημά μας ως εγκαταστάτες προσπαθήσαμε να είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη σε κάθε του πρόβλημα, πρώτα ως άνθρωποι και φυσικά και ως τεχνικοί.

24ωρη Τεχνική υποστήριξη

Θεωρούμε καθήκον μας να μπορούμε να δίνουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες, γιατί θεωρούμε ότι ένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι απλά άλλο ένα προϊόν αλλά ένα σημαντικό κομμάτι της ασφάλειας της περιουσίας και της οικογένεια σας.

24ωρη ειδοποίηση

Σε κάθε σύστημα ασφαλείας, σημαντικό κομμάτι είναι και η 24ωρη ειδοποίηση για κάθε περιστατικό που μπορεί να σας συμβεί, είτε αυτό είναι διάρρηξη, προσωπική απειλή, ανάγκη Ιατρικής βοήθειας, ή οιοιδήποτε  τεχνικό θέμα.

Μηχανές γραφείου

Σε κάθε επαγγελματική ανάγκη στα συστήματα μηχανών γραφείου διαθέτουμε μεγάλη γκάμα για κάθε ανάγκη τόσο σε τηλεφωνικά κέντρα αντιπροσωπεύοντας την εταιρία NEC, όσο και την Oliveti και brother στα  φωτοτυπικά και φωτοαντιγραφικά συστήματα.

Επίσης καλύπτουμε κάθε απαίτηση σε ταμειακά συστήματα, τόσο για λαϊκές αγορές, ταμειακές με σύνδεση με το TAXIS όσο και ασύρματη παραγγελειοληψία.

Άλλος ένα κλάδος που έχουμε ειδικευτεί είναι τα ζυγιστικά συστήματα, από ζυγαριές ακριβείας μέχρι ζυγιστικές πλαστικές.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε σας ανάγκη.

Like Us

 

Είσοδος Χρήστη Είσοδος Εγγεγραμμένων Μελών